סולתם כמובן ומתכון ממולאים טבעוני

סולתם מגוונת את צבעי הפריזמה של סדרת הסירים וכלי הבישול האיכותית והסופר צבעונית שמוסיפה אופנה, חיים ושמחה למטבח ולשולחן הארוחה. ואני מציעה לכם מתכון נפלא לממולאים טבעוניים המוגשים בסיר. תאווה לעיניים ולחייך. מילה של “אמא נגה”.

צילום: אסף אמברם

חווית בישול כבר מזמן אינה מטלה, אלא, הזדמנות לאמץ טעמים ומרקמים, כל זאת באווירה משמחת של כלי בית מיוחדים. פריזמה, סדרת כלי הבישול הצבעונית של סולתם מתחדשת עם שישה צבעים מונוכרומטיים יפים הנוספים לקולקציה: ורוד בייבי, ורוד פודרה, ירוק מרווה, צהוב, תכלת וכחול ארטיק. העיצוב המדליק והצבעוניות לא רק מוסיפים צבע למטבח, אלא מבטיחים עמידות וביצועים יוצאי דופן ואיכות בלתי מתפשרת של נוחות בישול.

הכלים בסדרת פריזמה מעוצבים בקפידה, עשויים חומרים איכותיים, עמידים ובריאים לבישול. כחלק מכך כולם עשויים אלומיניום יצוק המאפשר חלוקת חום שווה ויעילה שחוסכת זמן ואנרגיה וציפוי  NON STICK איכותי בעל מראה שיש המונע את הדבקות המזון ומאפשר בישול בריא עם שימוש מופחת בשמן. כמו כן, הסדרה אינה מכילה PFOA  ונטולת קדמיום ועופרת.

צילום: אסף אמברם

מכסה הסירים עשוי זכוכית שקופה חסינה לחום המאפשרת לעקוב אחר תהליך הבישול עם חריר לשחרור אדים. טבעת הגנה מנירוסטה במכסה מבטיחה אטימה טובה ושומרת על הציפוי. הידיות הינן ארגונומיות ומבטיחות אחיזה נוחה. הכלים מתאימים לשימוש בתנור (המכסה עד טמפרטורה של 180 מעלות) ובכל סוגי הכיריים, לרבות אינדוקציה.

קיבלתי סיר יפייפה לסקירה. אני מאד אוהבת את סירי סולתם הצבעוניות כובשת אותי וסירים עם שימוש מופחת בשמן בכלל חגיגה. התבשיל לא נדבק ויש אפשרות להכניסם לתנור. החלטתי ששוה להגיש בתוכו תבשיל צבעוני וישר לשולחן. הסיר, כל כך יפה שהצבעוניות פשוט תאיר את השולחן ותהפוך לחגיגי ביותר. מבטיחה! מילה של “אמא נגה”

קבלו מתכון – פלפלים ממולאים – תבשיל טבעוני מתאים לכל המשפחה 🙂

7 פלפלים צבעוניים מנוקים מחרצנים כ – 1 ק”ג (אני אוהבת את הפלפל האדום)

למילוי –

250 גרם אורז שטוף

200 גרם בצל קצוץ

200 גרם עגבניות חתוכות לקוביות

כפית שטוחה מלח שולחן

רבע כפית פלפל לבן

7 גבעולי שמיר קצוצים

3 כפות שמן

לרוטב –

1 קופסת רסק עגבניות קטן

600 מ”ל מים רותחים

1 כפית מלח שולחן

חצי כפית פלפל לבן

כפית גדושה פפריקה מתוקה

2 כפות נענע יבשה (לא חובה)

אופן ההכנה –

לטגן את קוביות הבצל עם השמן עד למעט הזהבה

להוסיף את האורז ולערבב היטב

להוסיף את קוביות העגבניות, והתבלינים.

לערבב היטב 2 דקות ולהוריד מהכיריים.

למלא את הפלפלים (בערך 3/4 ) ולסדר בסיר

להכין את הרוטב בכלי נפרד ולערבב היטב שלא יהיו גושים ולשפוך על הפלפלים (שהרוטב יכנס גם לתוך הפלפלים).

לאחר רתיחה לבשל על אש בינונית כשעה.

בתיאבון 🙂

הסדרה הצבעונית של סולתם מגיעה במגוון גדלים לבחירה: מחבתות בקטרים של 20, 24 ו-28 ס”מ, סירים בקטרים של 20, 24 ו-28 ס”מ, סוטאז’ים בקטרים של 28 ו- 32 ס”מ וקלחת בקוטר 16 ס”מ.

טווח מחירי הסדרה: 115-239 שקלים.

להשיג ברשת חנויות ‘סולתם’ ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות

www.Soltam.co.il

כתיבת תגובה