מתכון – פטוצ'יני עם רוטב שמנת – פסטו וגבינה

אין לכם חשק לבשל? צודקים! לכן, הבאנו לפניכם מתכון של פטוצ’יני עם רוטב שמנת – פסטו וגבינה, בקלי קלות וכמובן טעים מאד 🙂 מתאים לכל יום כארוחת צהריים או ערב ויככב נפלא גם בארוחת שבועות.

נפטון - ממרח פסטו בזיליקום קלאסי (צילום: אייל קרן)
נפטון – ממרח פסטו בזיליקום קלאסי (צילום: אייל קרן)

חומרים:
500 גרם פטוצ’יני
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של “נפטון”
פטוצ'יני עם רוטב שמנת ופסטו (צילום: PIXABAY)
פטוצ’יני עם רוטב שמנת פסטו (צילום: PIXABAY)

אופן ההכנה:

  • מכינים את הפטוצ’יני לפי ההוראות ושומרים חם
  • ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמנת ומחצית ממיכל הפסטו, ומערבבים. מוסיפים גם את הגבינה, ומערבבים
  • שמים את הפטוצ’יני בקערת הגשה ומוסיפים את הרוטב. מגישים מיד

** (מי שאוהב טעם מודגש יותר של פסטו, מוזמן להוסיף עוד פסטו לרוטב)

כתיבת תגובה