מזל טוב חיפה 🙂 התחדשתם במתחם אירועים THE BLOOM המציג קונספט שלם ובו אולם אירועים, מלון, ספא בקיצור כל מה שאירוע שלכם צריך. והכל טעים ובטוב טעם. הגענו לסקר, מילה של “אמא נגה”.
התשוקה להביא בשורת אירוח חדשנית בהשראת מלונות בוטיק ניו יורקים הביאה את קבוצת אנשי העסקים מבעלי קבוצת “אדם וחווה” להקים את מתחם האירוח החדש The Bloom Haifa . מתחם אירוח ייחודי המשתרע ע”פ 5000 מ”ר ומשלב 3 אולמות אירועים עם מלון וספא לאירוח מתמשך על פני 24 שעות .
על הקמת המתחם THE BLOOM וניהולו אמונה קבוצת הבעלים של מתחם האירועים החיפאי ״אדם וחווה״- אנשי העסקים המובילים בעולם האירוח והלילה.
האדריכל של המתחם הוא נדב בן חמו המזוהה עם עיצוב וניהול פרויקטים כדוגמת “קאי ריזורט” ו”אדם וחווה” לדבריו: “חשוב לנו לצאת מהקופסה ולהעניק חווית אירוח שונה ולא קונבנציונלית. מתחם האירועים ייתן מענה קולקטיבי וחווית אירוח ב360°. האולמות תוכננו בוייב ניו יורקי שנותנים תחושה של קלאב במלון שיקי ואופנתי, כאשר חשוב שגם באירועים של 600 אורחים, התחושה תהיה אינטימית. השולחנות יכללו תאורה נקודתית, הצבעים, הריהוט ופרטי הפרטים עליהם חשבנו יבואו לידי ביטוי בחווית האירוח מרגע הכניסה למתחם ועד שימוש ובילוי במתקנים היוקרתיים והמפנקים שהוא יודע להציע, חווית אירוח של 24 שעות” .
הגענו למתחם האירועים THE BLOOM השוכן ברח’ חלוצי התעשייה 67 בחיפה. כל הקומפלקס עוד לא הושק בינתיים רק אולמות האירועים. למתחם יש מגרש חניה צמוד המקל מאד על הכניסה לאיזור.
עיצוב המקום בדיוק כמו השם BLOOM – פריחה. בכל המקום ניתן לחוות את הפריחה היפייפיה של עצי השקד 🙂 הם פורחים במלוא הדרם וזה מוסיף המון רוך ונועם למקום. כן אהבתי 🙂 מילה של “אמא נגה” ניתן לשבת ב’צל’ העצים ופשוט להינות לפני הכניסה לאולם, אחרי ואפילו תוך כדי (אם בא לכם). אנחנו מצאנו את עצמינו כמה פעמים נעמדים בצילם ונהנים מפריחתם.
התארחנו במתחם לארוחת טעימות של שף הקומפלקס THE BLOOM יהב ג’ינו. השף יהב ג’ינו יוצא רשת ישרוטל, המוכר כשף הבית של “אדם וחווה” מספק מספר תפריטים בקונספט מסעדת שף המציעים קולינריה מהודקת, אופנתית ומעודכנת.
על השולחן המעוצב בהמון שיק הונחו מנות הפתיחה. ביניהם קרפצ’יו חציל, בטטה ברולה צלויה בקרמל עם קרסט פיצוחים, עגבניה צלויה עם עשבי תיבול, סלט מטבוחה עשוי נפלא מעגבניות צלויות (ללא קליפות) וטעים טעים 🙂 אצבעות חציל בלאדי מטוגן מלווה בטחינה וקרם פילפלים ועוד…
אל השולחן הגיעו גם מנות שף רוסטביף סינטה חרדל עם קונפי שום, בצל כבוש עדין מאד 🙂 ועלי רוקט . פטה כבד נימוח, צ’טני, ריבת בצל ואצבעות ברוסקטה. נאגטס אסדו בציפוי פצפוצי אורז ובליווי דיפ של סויה ונענע. סיגר מרוקאי במילוי בשר בתיבול מרוקאי מוגש עם טחינה ואריסה.
מנות נפלאות, טעימות תכלס, קשה מאד לבחור. התענגנו 🙂 מילה של “אמא נגה”.
ממשיכים הלאה למנות ביניים(אפשר לחשוב שלא שבענו….)
פילה דניס טרי מוגש עם פסטה פטוצ’יני מתובל בשום ולימון 🙂 אמא’לה… התענגנו כל כך עדין כל כך טעים 🙂 מילה של “אמא נגה”.
פילה לברק טרי עם טורטליני שום שחור, ירוקים ולימון.
פילה סלמון מצופה בקראסט פיצוחים עם ניוקי תפא”ד נפלא 🙂 עם ירוקים ולימון.
זהו? אז… שלא… ממשיכים למנות העיקריות הבשריות.
ושוב הגיעו לשולחן מנות נפלאות :
נתח של של פרגית מעושנת עם תפוחי אדמה צלויים (מדורה נהדרים) עם ירק,
שוק אווז ציר עוף חום ודובדבנים עסיסי מאד מלווה בתפא”ד וירוקים.
נתח אנטריקוט וכמובן נתח משובח של פילה מ-ע-ו-ל-ה 🙂 אין מילים.
תשמעו, מתחם THE BLOOM מספק חגיגה קולינרית מהודקת וטעימה להפליא. כל אירוע שיתקיים שם יהייה בלתי נשכח. כל המנות מהתפריט הוגשו לשולחן. החל ממנות הפתיחה, דרך המנות הראשונות, העיקריות ולבסוף שולחן הקינוחים המטורף צירפתי לכם סירטון. הבחירה… קשה ומאד טעימה 🙂 חגיגה לחייך ולנשמה ממליצה בחום 🙂 מילה של “אמא נגה”.
כדאי לכם לדעת שכל הקומפלקס THE BLOOM עדיין בבניה. מה יהיה שם ?
בימים אלה נבנה מתחם אירועים המביא בשורת אירוח חדשנית ויוקרתית לצפון: קומפלקס המשתרע ע”פ 5000 מ”ר וכולל 3 חללי אירוח מעוצבים בסגנון קלאב אורבני וחדשני המציעים 24 שעות של חוויה מפנקת- אירועים פרטיים ועסקיים בשילוב אירוח במלון בוטיק ובו מתחם SPA (כ-700 מ”ר) עם חדרי טיפול, בריכה, לובי פרטי, זאת לצד מסעדת שף, חללי בר ובית כנסת שעומדים לרשות בעלי האירוע ומשפחותיהם.
• החלל המרכזי ״THE LIGHT ״ מותאם לעד 630 אורחים
• החלל השני בגודלו ״THE LEAF״ – עד 480 אורחים
• והחלל הקטן ביותר שמאובזר במטבח שף פתוח לעיני האורחים THE GREEN CLUB מארח עד 250 אורחים
לכל מתחם צמודה סוויטת חתן-כלה ועוד סה”כ 19 חדרי אירוח למלווים במקום.
עלות ההשקעה כ-30 מיליון ש”ח.
על האסטרטגיה השיווקית והמיתוג של The Bloom אמונה טלי יחזקאלי מ – TEA brand makers כאשר התפיסה המובילה היתה לחבר בין חווית המותג, הניראות כלפי חוץ, בערוצי הדיגיטל והתקשורת לבין חווית האירוח, העיצוב והאוירה של האורחים המבקרים במתחם.
על מערך ההסברה ויחסי הציבור אמון משרדה של לימור כרסנטי
THE BLOOM HAIFA – רח’ חלוצי התעשיה 67 חיפה. טל’ 04-8408080
כשרות הרבנות המקומית חיפה