הכירו – קמח גרעיני דלעת ללא גלוטן ומתכון לסברינה

מותג מזון הבריאות “GREENY” השיק קמח גרעיני דלעת ללא גלוטן, המתאים להעשרת קמח רגיל ולהכנת עוגות, לביבות, כתוספת ליוגורט וכמובן שצירפנו מתכון נפלא לסברינה.

קמח גרעיני דלעת. (צילום - GREENY)
קמח גרעיני דלעת. (צילום – GREENY)

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. הקמח, מתוצרת חברת אלפא ג’י אייץ האוסטרית, מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.
הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. נהוג להחליף 15% – 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן.
הצעה למתכון לסברינה ללא גלוטן
חומרים
·        5 ביצים מופרדות
·        3 כפות סוכר
·        קורט מלח
·        1 כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
·        1 כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
·        1 כף תמצית וניל
·        1 שקית אבקת אפייה
·        2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny
·        לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר
·        להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
סברינה מקמח גרעיני דלעת. (צילום - GREENY)
סברינה מקמח גרעיני דלעת. (צילום – GREENY)

אופן הכנה 

  • להקציף חלבונים.
  • להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין. להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
  • לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
  • להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.

בתיאבון 🙂
כשר בהשגחת בהשגחת בד”צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 11 ש”ח לאריזה במשקל 250 גרם.
להשיג בחנויות טבע ברחבי הארץ.
לפרטים: https://www.greenyisrael.com/
 

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. עדנה

    מה קורה עם החלמונים?
    לא מוסיפים אותם?

כתיבת תגובה