יְהוֹשֻׁעַ בר בכפר, במושב בית יהושוע שבשרון סיפק לנו אווירה קסומה עם בשרים מעושנים משובחים באווירה כפרית ומשגעת. אהבתי מאד 🙂 ממליצה בחום!
בֵּית יְהוֹשֻׁעַ הוא מושב במחוז המרכז, השוכן במישור החוף ממזרח לנתניה, השייך למועצה אזורית חוף השרון. המושב ממוקם כשכפר נטר מצפונו, ליד קיבוץ תל יצחק מדרומו, היישוב אבן יהודה במזרח, מושב אודים במערב והעיר נתניה במערב הצפוני. ולמה אני טורחת להסביר לכם היכן שוכן המושב בֵּית יְהוֹשֻׁעַ? כי ממש בבריכה של המושב נמצא מקום קסום, יְהוֹשֻׁעַ בר בכפר, שלא הכרתי, אבל בטוח אחזור שוב 🙂 .
מנסה להתאושש מהאנרגיה המטורפת של אתמול ותוך כדי משתפת אתכם. אתמול בערב הוזמנו למפגש חברים ביְהוֹשֻׁעַ בר בכפר במושב בית יהושע בשרון. מקום ששודרג במתחם הבריכה והפך לבר מסבאה-מסעדה.
כבר ברגע הכניסה הווייב מטורף, הכל עץ משדר חום ואוירה של איזה כפר באירופה, מלא מלא תאורה חמימה, המקום מעוצב בקפידה עם בר מקסים, בצד שולחן משחקים לשבת בכייף לאכול ולשחק ממש כמו פעם, המקום סגור ומחומם.
בחצר מידי ערב עם השקיעה נדלקת מדורה לצד מרשמל טעים.
המוסיקה משובחת ואיכותית, פלייליסט נפלא שכל הערב התנגן והוא עדיין מתנגן לי בראש 🙂 אהבתי מאד 🙂 והאוכל? חכו חכו מה יש לי להגיד עליו!
אוכל ברים משובח כשעל התפריט מנצח השף אסף האהרון שמתמחה בעישון בשרים.
הפעם החלטנו כל החבורה שנאכל ביחד ונזמין מגוון מנות.
למנות הפתיחה הזמנו מלא מטבלים: סלט ביצים, מסבחה, לבנה, כבד קצוץ, עלי גפן, חמוצים לצד חלה טריה וחמה ופוקצ’ה פריכה וליד שמן זית, עגבניות, פסטו ועוד לטבול ולאכול, כמובן שאנחנו והחברים חיסלנו הכל, כי מי רוצה להשאיר לחם חם זנוח לבד על השולחן?
חייבת לציין את הלחם שהיה ממש רך ונפלא, חלת עננים שלא יכולנו להפסיק לאכול. סלט הביצים סלט של בית ועליו זנבות של בצל ירוק . הכבד קצוץ הוגש עם חזרת – בדיוק כפי שצריך והיה טעים מאד.
בעיקריות הוגשו לשולחן כריכים מחלה חמה. כריכי בריסקט, רוסטביף, בשר שלם ומפורק, עם גבינה ובלי, מטובלים ברטבים נפלאים וירקות שאי אפשר להפסיק לנגוס מהכריך החם. מחירים 64 – 68 ש”ח
הסוד של הכריכים היה בבשר המטורף ש’נח’ לו בפנים. שף המסעדה והאחראי על עישון הבשרים הוא אסף אהרון. אסף סיפר לנו שכבר בשנת 2016 הוא התחיל בעישון בשרים, תחביב אהוב עליו והקים את “מעושן – קייטרינג של בשר מעושן”, בכפר יהושוע. וממש עכשיו, לפני כמה חודשים אסף ושניים מחבריו מיכאל חרובי ומתן מנחם, הקימו את יְהוֹשֻׁעַ בר מסבאה בכפר ושם, לשולחן יוגשו הבשרים המעושנים של אסף.
אבל, לא רק בשרים מעושנים נפלאים יש למקום להציע אלא גם מנות טבעוניות! בשר טבעוני מסייטן או החלבון של סויה שהם מכינים במקום. מחירים 58 – 62 ש”ח.
ליד הכריכים קיבלנו מיני סלטים נפלאים וצ’יפס פריך – תאמינו לי, לא צריך יותר מזה, פשוט שלמות! האווירה הייתה פשוט מושלמת.
משקאות החברים ואנחנו הזמנו: יין אדום טוב, בירה שבט, קוקטייל קופיפי, סיידר חם. אני, כמובן שתיתי ‘קופיפי’ שזה קוקטייל אסיאתי על בסיס רום. נו, קצת אלכוהול – תמיד טוב 🙂
הצמחוניות והטבעוניות בחבורה הזמינו מנות טבעוניות נהדרות: שווארמה בכריך שעשוי מחלה לצד סלט טרי ועראייס- שני חצאים נהדרים עם עראייס טעים מאד.
לקינוח גיוונו והזמנו קרם בורלה, עוגת שוקולד מפנקת ועוגת גבינה טבעונית עם בצק פריך שאם לא היו מגלים שהיא טבעונית, לא ממש היינו יודעים-משובחת ביותר.
ובאותה הזדמנות חגגנו לגלית האהובה יומולדת וכן, היא קיבלה עוגת שוקולד אישית עם נר 🙂 מי צריך יותר. מזל טוב אהובה 🙂
לסיכום, יְהוֹשֻׁעַ בר בכפר סיפק לנו אכסניה חמה, נפלאה וטעימה מאד. אווירה נהדרת, חברים טובים ואכל טוב עושים את החיים יפים 🙂 ומחירים בהחלט אטרקטיביים. לחיים ! יְהוֹשֻׁעַ בר בכפר בטוח נחזור 🙂 ממליצה בחום 🙂 מילה של “אמא נגה”.
יְהוֹשֻׁעַ בר בכפר – פתוחים:
ימי רביעי וחמישי 08:00-24:00
ימי שישי 09:00-15:00
שבת 12:00-24:00
במהלך השבוע מתקיימים:
ימי ד+ה happy hour בין השעות 18:00-20:00
50% על אלכוהול, בירה ומשקאות מעורבבים. 20% על אוכל.
ימי ד’ מרתון סטנד אפ בין השעות 21:00-24:00
ימי ו’ ספיישל תפריט בשרים מהמעשנה עם מעל 10 סוגי בשרים, ניתן להזמין מראש לקחת הביתה ולאירועים.
מוצ”ש מהשעה 20:00 עד 24:00 ערב ג’אם סאשן מנגנים ושרים, אפשר להביא כלי נגינה ואם לא יש גם במקום.
ניתן לערוך אירועים פרטיים ועסקיים החל מ-30 איש עד 150 איש.
🔏להזמנת מקומות הכנסו לקישור:
או בטלפון 054-7314300
בפייסבוק: יהושע-בר בכפר
https://www.facebook.com/profile.php?id=100087117445411&mibextid=ZbWKwL
באינסטגרם: @yehoshua_misbaa
לפוסט הזה יש תגובה אחת
כתבת באופן נהדר שמשקף את החוויה ומעביר אותה באופן שעושה חשק לרוץ ליהושע.