מתכון – לביבות זוקיני

חנוכה, חנוכה, חג טעים כל כך 🙂 הבאנו לפניכם מתכון צמחוני, קליל, טעים ובריא של לביבות זוקיני, שיכול להוות ארוחה צמחונית בפני עצמה או כתוספת מנת ירקות מוצלחת במיוחד 🙂

לביבות זוקיני (צילום: אפיק גבאי)
לביבות זוקיני (צילום: אפיק גבאי)

 מצרכים:
4 זוקיני מגוררים וסחוטים מנוזלים
1 בצל מגורר וסחוט מנוזלים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
תבלינים: כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות מיונז הולנדי
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
3-4 כפות קמח לבן
שמן קנולה לטיגון
להגשה:
רוטב צ’ילי מתוק
מיונז שום (ניתן לערבב שום כתוש במיונז)
אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים זוקיני מגורר, בצל, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, מיונז הולנדי ומערבבים.
  2. מוסיפים גבינה מגוררת וקמח ומערבבים שוב.
  3. מחממים שמן קנולה ומניחים כף מלאה ממלית הלביבות, משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  4. מגישים לצד מיונז וצ’ילי.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף