כולנו בבית, מה עושים? מבשלים! קבלו הצעה להכנת עוגיות טחינה עם שקדים מועשרות בחלבון, שאפשר להכין עם הילדים.
עוגיות טחינה ושקדים
18 עוגיות
רכיבים:
150 גרם טחינה גולמית (אני מעדיפה של אחוה)
80 מ”ל סירופ מייפל
120 גרם קמח שקדים
½ כפית אבקת אפיה
4 כפות שומשום
1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקת החלבון ואבקת הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים עד שמתקבל בצק.
מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.
מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך ומגלגלים בזירעוני השומשום לציפוי.
מניחים את הכדורים על תבנית האפיה ומשטחים קלות.
אופים 10-12 דקות, עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה.
מצננים על רשת.
ערכים תזונתיים ליחידה אחת:
קק”ל 125
חלבון 3.9 גר’
פחמימה 6.8 גר’
שומן 9.3 גר’
המתכון באדיבות הרבלייף
תגובות אחרונות
- שרית כץ על חגיגות ה- 70 לופל “מן”
- dorit על סרט – עולם מפריד בינינו
- דודו על חמוצים נהדרים – מילה של “אמא נגה”
- TBH על הכירו את "סוגרים הכל לדירה" מילה של אמא נגה
- ארז על תפוח אדמה משמין או לא?