לרגל החזרה לשגרה מצרפת לכם מתכון למנה יפיפייה וטעימה: פסטה עם אבוקדו! פסטה פטוצ’יני עם עגבניות שרי ופרוסות אבוקדו, תענוג לחייך. המנה טבעונית ויכולה להתאים כסלט, כתוספת וכמנה עיקרית בחג השבועות.
מצרכים (לכ-4 מנות):
1 חבילה פסטה מסוג פטוצ׳יני (500 גרם)
1 אבוקדו בשל מסוג “אבוקדו גרנות”
1 כף שמן אבוקדו
1/2 חבילת עגבניות שרי (250 גרם)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מבשלים פסטה מסוג פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים ומסננים.
- חוצים את האבוקדו לשני חצאים ומועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח.
- מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.
- שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים. ניתן לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.
- פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה. מתקנים תיבול ומגישים.
המתכון באדיבות : “אבוקדו גרנות“, המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים תוצרת חקלאי גרנות.