מתכון – פסטה רביולי טרייה: פלין פטריות בסגנון דים סאם

חברת “פסטה ריקו”, החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון של פסטה טרייה: פלין פטריות בסגנון דים סאם. כריות של בצק מחיטת דורום איטלקית, אווריריות כמו עננים, במילוי של פטריות פורטבלו בטעם כמהין וגבינת ריקוטה עשירה. המתכון מהיר וקל להכנה.

פסטה רביולי טרייה: פלין פטריות בסגנון דים סאם

מצרכים (לכ- 2-3 סועדים):

צילום: אסף אמברם

1 חבילת פלין פיטריות עם ריקוטה בטעם כמהין של “פסטה ריקו”

1 כפית שמן זית

לרוטב הסויה:

2 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב טריאקי

1 כפית שמן שומשום

1 שן שום מגורדת דק

צילום: אסף אמברם

1/2 כפית שורש ג’ינג’ר טרי ומגורד

1/2 כפית רוטב צ’ילי חריף

להגשה: צרור עשבי תיבול טריים

 אופן ההכנה:

  1. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הפלין עד הזהבה. מוסיפים חצי כוס מים ומכסים. לא מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך כ-4 דקות עד שכל המים מצטמצמים.
  2. ברגע שכל המים התאדו, מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך כ-3 דקות נוספות עד שהפלין הופכים להיות פריכים וזהובים.
  3. יוצקים את רוטב הסויה המתובל מעל, מפזרים מעט עשבי תיבול טריים ומגישים חם.

כתיבת תגובה