מתכון – קנולי מטוגן, ממולא במסקרפונה

קנלוני, מכירים? ממולא, מכירים? הפעם קבלו מתכון של קנולי מהיר הכנה מקנלוני מטוגן, ממולא במסקרפונה מוקצף עם נגיעות מעדן דובדבן חמוץ ושברי פיסטוק קלוי.

קנלוני מאיטליה - תומר (צילום: עידו קימלוב)
קנלוני מאיטליה – תומר (צילום: עידו קימלוב)

קנולי מטוגן, ממולא במסקרפונה / אדיבות המתכונאית אריקה לוי
מרכיבים:
1 חבילה (250 גרם) קנלוני של REGGIA (תומר)
2 שמנת מתוקה 38%
2 מסקרפונה
3 כפות אבקת סוכר + 2 כפיות
6 כפות סוכר חום או רגיל
1 מעדן דובדבן חמוץ 100% רכיבי פרי של Fruitango  (תומר)
1/4 – 1/2 כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים (לא מלוחים)
1/2 כפית מלח
מים
שמן לטיגון עמוק
קנלוני מטוגן ממולא במסקרפונה מוקצף עם נגיעות מעדן דובדבן חמוץ (צילום: PEXELS)
קנלוני מטוגן ממולא במסקרפונה מוקצף עם נגיעות מעדן דובדבן חמוץ (צילום: PEXELS)

אופן ההכנה:

  • לקלות פיסטוקים טריים במחבת יבשה להזהבה, לקצוץ
  • להרתיח מים בסיר מתאים. להוסיף מלח
  • להוסיף את הקנלוני ולבשל דקה. לסנן טוב
  • לחמם שמן בסיר אחר או בסוטאז’, ולטגן את הקנלוני להזהבה. להוציא לרשת, מסננת או לצלחת עם נייר סופג
  • לשים את הסוכר בצלחת מתאימה ולגלגל בה את הקנלוני החם. לצנן
  • להקציף מסקרפונה עם שמנת מתוקה ו-3 כפות אבקת סוכר לקציפה יציבה
  • לערבב בקערית 4 כפות מעדן פרי עם 3 כפות מים רותחים
  • להכניס את קציפת המסקרפונה לשקית זילוף ולמלא את צינורות הקנלוני. לטפטף בקצוות את מעדן הפרי
  • לשים בצלחת את הפיסטוקים הקלויים ולטבול בה כל קצה של קנלוני

** כדאי למלא בסמוך להגשה, כדי שהקנלוני ישמור על פריכות
(המתכון באדיבות חברת “תומר יבוא ושיווק מוצרי מזון” )

כתיבת תגובה